Сватби 2018-01-20T01:53:28+00:00

… Защо има сватби ли?…

… Ами, сватбата, Райне, е просто една метафора … символ на градежа. Защото в живота първо ти дават, а ти, ако си умен, вземаш… после с наученото създаваш и ти на свой ред… и най-подир трябва да започнеш и ти да даваш… а ако във всичката тая работа няма любов, значи си живял напусто. Бил си един себелюбец.

… И вътре в сърцето си всеки знае, че сватбата не е заради роклята, отрупаната трапеза, подаръците и буйната веселба.. не е и заради това какво ще кажат хората… сватбата е заради човека. Този, който ще те чака, ще те търси, ще се радва с теб и ще плаче с теб. Човекът, който ще ти дава сила и вяра, без да ги изискваш… Човекът който, след като сте изпратили детето си на терминал 2, ще те утеши и ще помълчи с теб. Човекът, който никога няма да позволи да си сам, дори когато един от двамата вече го няма…

Камен Донев

Сватбеният ден в живота на човек е само един – и то един от най-важните! Често сравнявам сватбата с абитуриентски бал. Това са събития, в които няма втори дубъл. Много е важно, всичко да се получи перфектно от първия път. Дисководещият, определено е една от най-важните фигури за всяка сватба. Професионалното водене и озвучаване на тържеството са важна предпоставка да се получи незабравим купон, за който дълго да се говори. Според проучване от 2012г. на въпроса, какво помните от последната сватба, на която сте присъствали, 80% отговарят: музиката, купона, танците, само останалите 20% си спомнят, какво са вечеряли, каква украса е имало в ресторанта, как е изглеждала тортата на младоженците. За да е успешна вашата сватба, спазвайте основното правило, „не икономисвайте от екипа, който ви забавлява”.

Какво още трябва да знаете

ПРЕДВАРИТЕЛНА СРЕЩА –  Желателно е да отделите поне час за срещата и  тя да бъде осъществена възможно по-рано преди сватбата, най-удачно е веднага след наемането на ресторанта. Така ще можем да Ви бъдем полезени с много съвети и идеи, почерпени от дългогодишния ни опит като сватбени дисководещи. По този начин имате възможност да оптимизирате бюждета си и ще спестите средства и излишни недоразумения в сватбения ден. На срещата, ще съставим план-график на събитието по часове, което ще ви улесни в подготовката и запознае с ритуалите и обичаите. За сватби извън гр. Бургас транспортните разходи са в размер 0,40лв/км, поради големия обем техника ползваме собствен транспорт (микробус), включващ, гориво и амортизации на автомобила. Нощувката при ангажимент отдалечен над 100 км. се поема от младоженците.

Запазването на конкретна дата става след среща, на която се уточняват подробностите относно тържеството и се заплати капаро.

Изброениете пакети не са фиксирани и могат да бъдат променяни според нуждите и спецификата на събитието.