СЪВЕТИ ОТНОСНО НАЕМАНЕТО НА ДИДЖЕЙ ЗА СПЕЦИАЛЕН ПОВОД

Предстои ви тържество? Чудесно! Всеки обича партитата ! Ако се опитвате да решите дали да наемете диджей за партито си, не се колебайте. Това е вярната стъпка към доброто тържество.

Първото нещо, което трябва да обмислите, е какъв тип парти ви предстои. Дали ще бъде купон по случай рожден ден, сватба или кръщене. А може би случаят е друг? Макар и поводът да е еднакъв, тържествата са различни – гостите са на различна възраст, музикалните предпочитания също се различават…

Ако организирате например детски рожден ден, уверете се, че DJ е с подходящ опит за работата с деца. Също така не забравяйте, че музиката трябва да е подходяща за възрастта. Посъветвайте се с диджея и се уверете, че ще ви помогне да контролирате тържеството.

Не подценявайте събитията! Ако поводът е достатъчно важен, че да ви е нужен диджей, потърсете човек, който да има опит. Това ще ви гарантира, че той ще се справи, дори и да възникнат ситуации, които не са предвидени.

При наемането на DJ за вашето парти някои от най-важните неща, които трябва да попитате предварително е дали той е преминал през някакво професионално обучение. От колко време практикува, къде е работил.

Попитайте DJ за музиката, която обикновено пуска, с какви музикални стилове работи. Поинтересувайте се и от оборудването му – то също не е за подценяване. Уверете се, че няма начин да възникнат неприятности и непредвидени обстоятелства, които да провалят партито ви.

Диджеят, който е истински професионалист, трябва да пристигне поне час по-рано, за да се подготвиза работа и да е в състояние да повдигне настроението на гостите ви.

Подгответе списък с идеи за развлечение на присъстващите, а също и такъв с вашата любима музика. Предоставете и общи насоки за това, което искате като цяло от вашия DJ. Попитайте го за идеи как ще забавлява вашите гости и какъв тип музика смята за най-удачна за конкретния повод.

Вземете под внимание и гласовите данни на диджея, както и цялостното му излъчване. .

В заключение: Не е задължително да изберете най-скъпата оферта, но недейте и да се подвеждате по най-евтината. Ниската цена по всяка вероятност ще е за сметка на качеството. Не правете компромиси с важните събития във вашия живот. Изберете опитен професионалист, който да направи партито ви незабравимо.

2018-01-31T16:24:53+00:00 Блог|