Георги Динев – тонрежисьор 2020-07-01T23:47:01+00:00

Здравейте,

Познанството ми с изкуството на музиката стартира през лятото на 2003-та година, когато постъпих на работа като водещ, видео и тоноператор в Караоке бар Бургас.

В последствие след няколкогодишна успешна работа като KDJ в още няколко заведения в Бургас, Сл.бряг и кратък период като тонрежисьор в телевизията, през 2010г. реших да основа своя музикална компания ориентирана изключително към техническо обезпечаване на събития.

Паралелно с озвучителната ми дейност, основах „SimOne“, ателие за изработка на високачествени аудио продукти и периферия посредством висок клас оборудване. Озвучителните тела и комплекти носят бранда „DinАudio“, който бива лесно разпознаваем за аудиторията.

Към днешна дата разполагам с собствена озвучителна апаратура, сценична конструкция, ефектно осветление и периферия на най-квалитетните марки в света на професионалното аудио Allen & Heath, Lab Gruppen, Dynacord, Sennheiser, Shure и др.

През годините в хилядите евенти, на които съм бил зад пулта, съм имал удоволствието да работя с почти всички родни, популярни изпълнители и групи, а от 2019 участвам като основен тонрежисьор в проектите: „Дежа-Вю лайв клуб” и „Театро лайв клуб”.

Аз съм човек, който в детайли познава душата и конструкцията на музиката, обича качествения саунд, има визията, знанията и необходимата техника за да реагира адекватно на високите изискванията в работата си с популярни чужди и наши естрадни и фолклорни изпълнители.

За контакт

Тел: 0898 750 866