Христо Грудев – професионален DJ 2018-02-20T13:10:35+00:00

Здравейте,
Казвам се Христо Грудев и работя като дисководещ повече от 23 години.
Кариерата ми започна като клубен DJ в култова за 90те години бургаска дискотека.
Бързо разбрах, че да усещам пулса на хората, които се забавляват е моето призвание.
Не след дълго се насочих и в сферата на частните събития, за да стигна момента, в който преминах изцяло към озвучаване и водене на сватбени тържества, корпоративни партита, детски дискотеки, рождени дни, юбилеи и всякакви празнични моменти, които оставят следа в живота на моите клиенти.

Работя самостоятелно, без асистент, провеждам традиционни сватбени ритуали, детска анимация, актуални за възрастта на публиката игри.
Дългогодишният ми опит на парти DJ ме научи да „чета” лицата на присъстващите и да отговарям на очакванията им с подходяща за момента музика. Никога не пренебрегвам предварителните желания на клиентите си. Стремя се към присъствие, което да не измества фокуса на събитието от главните герои.

Отдаден съм изцяло на тази професия, занимавам се само с нея. Свободните ми от ангажименти дни са  посветени на подготовка –  актуализиране на фонотеката, подбор на музика, проверка на апаратурата.

Ценя индивидуалния подход и съобразявам работа си с вашите изисквания и желания.
Преди да поема даден ангажимент, държа на поне една предварителна, необвързваща среща, в която да се запозная с вашите виждания относно предстоящото събитие и да обменим идеи и предложения.

Ако Ви предстои важно събитие и Ви е необходим не просто DJ, а ентъртейнър, не се колебайте да се свържете с мен.

За контакт

Тел: 0898 692 100